Acum ne gasiti si pe Glovo
Acum ne gasiti si pe Glovo
powered by bulletin
0731 323 192

Comenzi torturi speciale

Ce tort îţi doreşti?

Iata lista de compoziţii de tort care pot fi personalizate în pastă de zahăr:

–  trimousse

– duo chocolat cu fr. de pădure

– stracciatella

– mousse ciocolată cu lapte şi zmeură

– mousse cu vișine

– tort de cafea

Daca nu vrei un tort decorat cu pastă de zahăr, oricare alt tort poate fi potrivit pentru evenimentul tău.

 

Când dai comanda?

Comanda se preia cu minim 5 zile ȋnainte. În funcţie de complexitate însă, această perioada poate fi mai mică sau mai mare, deci cel mai bine ar fi să ne contactezi din timp.

Te rugăm să ne scrii pe comenzi@casacuprajituri.ro pentru orice ȋntrebare și să ne lași un numar de telefon să te contactăm.

 

Cât costă? – 198 lei/kg

Atenţie: poate exista o abatere ȋntre 100 și 300 grame de la comandă, date fiind decoraţiunile, fructele sau alte elemente. E posibil ca la momentul comenzii să nu putem folosi exact fructele (funcţie de moment/ anotimp) sau decorurile din fotografii.

Torturile speciale imbracate in pasta de zahar pot varia cu +/- 20% din gramajul solicitat.

https://www.traditionrolex.com/26

Vom ȋncerca să respectăm cât mai mult cromatica (nuanţele) și complexitatea tortului. Torturile personalizate nu pot fi identice, deoarece sunt realizate manual si pot avea mici modificari datorita cantitatilor (in poze pot fi torturi mai mici sau mai mari decat cantitatea dorita de tine).

Cum personalizam

Torturile noastre sunt gustoase, dragute și avem sortimente potrivite pentru toate tipurile de evenimente și pentru toate vârstele. De aceea îţi recomandăm să te cosulţi cu colegii noştri și să alegi împreună cu ei cea mai bună soluţie pentru evenimentul tău. La finalul evenimentului, cea mai importantă parte din tort este gustul.

 

Cu ce personalizam?

Torturile de evenimente pentru multe persoane (peste 30) sunt speciale. De aceea, vom comunica pentru a ne asigura că tortul dvs. va fi așa cum trebuie: bun și frumos!

 

Torturile speciale sunt acoperite cu pastă de zahăr şi ornate cu elemente tot din pastă de zahăr, fructe, alte decoruri din ciocolată sau din zahăr, colorate, macarons, umplute sau nu, cu bezele ori cu vafă comestibilă tiparită.

 

 ! ATENTIE: toate compoziţiile conţin alergeni și nu sunt recomandate persoanelor care au alergii! Unele decoruri conţin colorant!