Politica privind confidențialitatea datelor

Site-ul web este deținut și administrat de S.C. DEMATEO ATELIER S.R.L cu sediul în  Strada Liviu Rebreanu, nr. 12, bloc K2, sector 3, București. Pentru a urmări mai ușor informațiile, trebuie să știi că ne putem referi la societatea noastră folosind termenii „ Demateo Atelier S.R.L.”, „nouă”, „nostru” etc, iar la tine, ca utilizator și vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastră”, etc.

Această politică descrie informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați www.cofetariairina.ro. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică.

Site-ul poate conține legături către și de pe site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate.

Demateo Atelier S.R.L. nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații personale acestor site-uri.

Informațiile colectate

În cazul în care utilizați site-ul nostru, vom colecta și prelucra următoarele date personale despre dumneavoastră:

 

  • Informații colectate prin intermediul fisierelor cookie pe care le folosim, în momentul în care accesați site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, consultați informarea privind cookie-urile.

 

  • Informații pe care ni le oferiți atunci când completați formularul de comandă. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon.

Cum utilizăm datele personale pe care le furnizați sau le colectăm

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care trebuie să derulăm un contract în urma unei comenzi transmise de dumneavoastră; dacă trebuie să respectăm o obligație legală; atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră, cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți site noastru web, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea site-ului nostru web; pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare; precum și ca parte a eforturilor noastre de a păstra site-ul nostru web în siguranță.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră. În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin transmiterea unui e-mail la dpo@cofetariairina.ro Cu toate acestea, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile care ne sunt impuse.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare și datele de contact, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Cel mai frecvent, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele moduri:

  • datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularul de comandă vor fi folosite în scopul procesării comenzii dumneavoastră. Prin trimiterea comenzii sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către S.C. DEMATEO ATELIER S.R.L.

 

  • informațiile tehnice pe care le colectăm prin utilizarea cookie-urilor vor fi utilizate în scopurile stabilite în “Informarea privind cookie-urile”.

Locaţie și durata de stocare

Stocarea datelor de identitate și contact se face pe servere din Uniunea Europeană, pentru o perioadă de 5 ani din momentul solicitării. Ȋn cazul în care a fost achitată o comandă, datele privind factura fiscală sunt păstrate conform legislaţiei fiscale din România pentru o perioadă de 10 ani, cu începere de la data încheierii exercitiului financiar în cursul căruia au fost  întocmite.

Informațiile colectate de parteneri prin intermediul fișierelor de tip cookie pot fi gestionate de servere situate în Uniunea Europeană sau pot fi transferate în afara Uniunii Europene. Pentru mai multe informații, consultați Informarea privind cookie-urile.

Transferuri internaționale

Ne asigurăm că nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara Uniunii Europene dacă nu există protecții adecvate, incluzând:

  • o decizie privind caracterul adecvat emisă de Comisia Europeană cu privire la țara sau țările de destinație;
  • o certificare de tip “Privacy Shield”;
  • un cod de conduită aprobat, împreună cu angajamentele obligatorii și executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de către operatorul de date din țara aflată în afara UE și SEE;
  • un mecanism de certificare aprobat, împreună cu angajamentul obligatoriu și executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de către operatorul de date într-o țară din afara UE și SEE de a aplica garanțiile corespunzătoare; sau
  • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeană.

Site-ul nostru web utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web furnizat de Google.

Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site web să analizeze modul în care utilizați respectivul site web. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului web, elaborând rapoarte cu privire la activitatea site-ului web și furnizând alte servicii referitoare la activitatea site-ului web și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră IP cu alte date deținute de Google.

Informații detaliate cu privire la Google și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

 

Pentru a măsura, optimiza și construi campaniile de marketing, site-ul nostru utilizează servicii de puse la dispoziţie de către Facebook. Informații detaliate cu privire la protecția datelor cu caracter personal oferită de acestă organizaţie pot fi găsite la adresele:
https://www.facebook.com/policy.php

https://web.facebook.com/privacy/explanation

Accesați datele dumneavoastră personale

Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor deținute de noi  prin formularea unei solicitări de acces. Pentru a solicita o copie a datelor deținute despre dumneavoastră sau pentru a vă actualiza informațiile, contactați S.C. DEMATEO ATELIER S.R.L la adresa de e-mail dpo@cofetariairina.ro.

Datele de natura personala deținute de către S.C. DEMATEO ATELIER S.R.L. sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679/2016 care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate, deținute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitări.

Drepturile persoanei vizate

Conform Regulamentului 679/2016 – GDPR, aveţi dreptul de a solicita S.C. DEMATEO ATELIER S.R.L., în calitate de operator de date de natură personală, rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră.

Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii de supraveghere

Conform Regulamentului 679 /2016 – GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România.

Mai multe detalii se pot obține accesând adresa http://www.dataprotection.ro/ .