Acum ne gasiti si pe Glovo
Acum ne gasiti si pe Glovo
powered by bulletin
0731 323 192

Site-ul www.cofetariairina.ro si brandul Cofetaria Irina sunt proprietatea SC Demateo Atelier SRL, avand datele de identificare J23/1451/2012, CUI 23890927

Conditiile descrise mai jos stabilesc obligatiile si drepturile vanzatorului, adica Cofetaria Irina si ale clientului, persoana fizica sau juridica. Prin accesarea site-ului si a colaborarii cu Cofetaria Irina, sunteti de accord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

Comenzi.
Comenzile se preiau in cofetarie pe baza unei note de comanda, in dublu exemplar, unul pentru cofetarie si unul pentru client.
Indiferent modalitatea primirii cererii de oferta sau a comenzii, aceasta va fi confirmata telefonic sau printr-o discutie.

Va rugam sa verificati toate detaliile comenzii pentru a preveni neregulile ulterioare. Comenzile trebuie sa includa un interval posibil pentru livrare care va fi agreat de comun acord.

Comenzile vor fi verificate in momentul preluarii sau al livrarii. Nu putem lua in calcul plangeri sau reclamatii ulterioare deoarece ele nu vor putea fi dovedite.

In momentul preluarii comenzii vor fi solicitate numele si numarul de telefon.

Toate textele si imaginile prezente pe www.cofetariairina.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea noastra, acestea fiind folosite cu titlu de prezentare. In realitate pot exista mici diferente. In cazul in care clientul doreste produsele intr-un anumit fel, foarte specific, trebuie sa mentioneze acest lucru si sa fie cuprins in detaliile comenzii.

Produsele sunt proaspete, produse special pentru momentul livrarii dar sunt produse perisabile. Nu raspundem pentru pastrarea necorespunzatoare sau pentru consumul lor altcandva decat pentru momentul livrarii.

Ne rezervam dreptul de a contacta telefonic clientul in vederea verificarii corectitudinii comenzii sau a altor detalii necesare, a documentelor de plata samd.

Anumite comenzi necesita plata in avans, integral sau partial. Comenzile vor fi preluate in limita disponibilitatii de lucru a laboratorului. Schimbarea anumitor detalii ale comenzii trebuie anuntata cu minim 3 zile inainte. Uneori schimbarile nu pot fi onorate din cauza relatiilor comerciale cu furnizorii, relatii care sunt la randul lor guvernate de conditii precum termeni de livrare, cantitati minime samd.

Drepturi de autor
Renuntarea la comanda si returnarea avansului se accepta cu cel putin 3 zile inainte de data livrarii.
Textele, fotografiile, logo-urilor prezente pe site sunt proprietatea Cofetaria Irina. Toate drepturile directe si indirecte asupra textelor, fotografiilor si logo-urilor samd apartin exclusiv Cofetaria Irina. Este interzisa copierea, publicarea si distribuirea acestora fara acordul explicit din partea Cofetaria Irina, prin contract.

Atentionari speciale
Figurinele din pasta de zahar pot conţine accesorii si ornamente alimentare necomestibile folosite pentru sustinerea acestora precum scobitori, bete de plastic samd.

Cofetaria Irina nu isi asuma raspunderea pentru inconveniente produse de decorul folosit ulterior de client (flori naturale, figurine de plastic/comestibile samd).

Colorantii pot afecta negativ activitatea si capacitatea de concentrare a copiilor.
La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele comandate.

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de lucru si promotiile, fara anunt in prealabil. Acest schimbari nu vor afecta comenzile in curs.

Toate produsele sunt realizate manual. Gramajul produselor comandate poate varia +/- 10 %.

In laborator se folosesc ingrediente cu potential alergen precum: gluten de grau, lapte si derivate, oua si derivate, nuci, miere, migdale, alune, seminte de susan.

Orice conflict aparut intre Cofetaria Irina si clienti se va rezolva pe cale amiabila.