Descriere
Coji de nuci tradiționale, cremă ponch
Valori / 100 Gr.
Energie: 1705.79 Kj, Calorii: 406.99 kCal, Grasimi: 19.15 gr., din care Acizi Grasi Saturati: 10.69 gr., Glucide: 51.23 gr., din care Zaharuri: 45.83 gr., Proteine: 6.99 gr., Fibre: 0.92 gr., Sare: 0.04 gr.
Ingrediente
Ponch „amandine, blat cacao „albus de ou (contine: oua), zahar, faina de grau (contine: gluten), galbenus de ou (contine: oua), cacao pudra alcalinizata „cacao pudra, regulatori de aciditate: carbonat de potasiu e501i, acid citric e330”, ulei de floarea soarelui, bicarbonat de sodiu „agent de afanare: carbonat acid de sodiu e500ii.””, produs uht indulcit pe baza de grasimi si uleiuri vegetale (contine: lactoza, soia) „apa, grasimi si uleiuri vegetale total hidrogenate 26%, grasimi: samburi de palmier, uleiuri: ulei de floarea soarelui, zahar 11%, stabilizatori: sorbitol, hidroxipropilceluloza, proteine din lapte, emulsifianti: e472e, lecitina din soia: e322, e472b, sare, arome, coloranti: caroteni: e160a”, ganache „glazura de cacao neagra „zahar, mix de grasimi hidrogenate si nehidrogenate: din samburi de palmier, cacao pudra cu continut redus de grasime 15%, emulgator: lecitina e322, aroma identic naturala: vanilina”, produs uht indulcit pe baza de grasimi si uleiuri vegetale (contine: lactoza, soia) „apa, grasimi si uleiuri vegetale total hidrogenate 26%, grasimi: samburi de palmier, uleiuri: ulei de floarea soarelui, zahar 11%, stabilizatori: sorbitol, hidroxipropilceluloza, proteine din lapte, emulsifianti: e472e, lecitina din soia: e322, e472b, sare, arome, coloranti: caroteni: e160a”, esenta de rom „componenta aromatizata, substante aromatizante naturale, substante aromatizante, apa, suport e1520, rom, sirop de zahar, caramel, agent de ingrosare e413″”, alune granulate (contine: alune), capsuni, alune (contine: alune)”, coji de nuci traditionale (contine: cereale sau gluten, oua) „faina din grau, uleiuri vegetale: palmier, floarea soarelui, rapita, zahar, glucoza lichida, oua, bicarbonat de amoniu si sodiu, aroma rom, conservant: propionat de calciu”